Història

Els verds i taronges, son els colors que ens identifiquen. Vam néixer l’any 1996, on un grup de joves de la Vila de Gràcia, on viu gent de tota mena d’estatus social, després d’haver realitzat diverses colònies  d’estiu a l’escola més propera, va decidir crear l’Esplai Oratori St. Felip Neri “JASD” (situat al carrer del Sol, 8), un esplai confessional i formant part de la gran família que és l’Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia. L’esplai JASD, forma part de la ZONA 3 del MCECC (Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans)

És així com, va néixer la història de l’Esplai “JASD”. Han estat molts anys de treball i il·lusions. En els seus inicis, era un esplai força petit, sense gaire ressò ni influència en els infants de la vila. Actualment i amb el pas dels anys s’ha convertit en un esplai de referència pels infants i joves entre 3 i 17 anys que participen a totes les activitats organitzades tots els dissabtes de 17h a 19:30. Han anat passant generacions de monitors, infants i joves, per un camí que no sempre ha estat fàcil; amb tot, hem continuat fins al dia d’avui, amb el compromís de la gent que en forma part, amb les ganes de fer coses noves, amb la il·lusió i amb la finalitat d’oferir experiències enriquidores i divertides en la formació dels infants com a persones .

Volem donar alternatives a les activitats d’oci comercials i/o individualistes, estimulant l’adquisició d’habilitats socials i educar-los en valors humans i cristians. Continuarem treballant per continuar pel nostre camí, amb nous reptes, esdeveniments, per allò que és “JASD” i l’Oratori de Gràcia.

Gràcies a tots els que van iniciar aquesta activitat, als que hi han passat, als que actualment hi són, i als que en un futur pròxim hi siguin.

Categories: Uncategorized