Després del gran concurs de tapes que vam fer ja tenim l’energia necessària per poder continuar acumulant punts entre totes i poder desconfinar-nos i retrobar-nos totes juntes a l’esplai de nou! Síííí, quines ganes!!

Aquesta setmana us portem una gimcana molt especial i és que hem fet un “remix” d’activitats telemàtiques i pel barri! La diversió està assegurada!!

En aquest dossier teniu totes les activitats que haureu de realitzar per tal d’anar acumulant punts però aquest cop no tindreu cap graella de puntuació! En aquesta activitat els monis us donarem els punts depenent dels vídeos i fotos que ens aneu enviant i de la originalitat de les proves!

Dit això esperem que passeu un gran cap de setmana en família o en grups bombolla! Teniu tot el cap de setmana per realitzar les proves!

Molta sort!

DESCONFINEM-NOS!

Aquesta gimcana consisteix en quatre proves a quatre llocs diferents de gràcia i altres proves telemàtiques.

Nosaltres farem el nostre propi geocatching per diferents llocs de la Vila. Dins de cada tresor amagat hi haurà la prova corresponent a fer.

PROVES PEL BARRI:

Aquí us deixem les pistes per trobar i realitzar les proves:

  • 1a pista: Plaça estrellada que il·lumina l’esplai.
  • 2a pista: Un, dos, tres la xarranca! Un, dos, tres, a peu coix! – N’hi va haver una de francesa, industrial i tecnològica!
  • 3a pista: La plaça amb més swing de totes!
  • 4a pista: Et ve de gust un bon gelat de neu japonès? Fixa’t en l’hora!

PROVES TELEMÀTIQUES:

  • Kahoot: Haureu d’omplir un qüestionari sobre l’esplai. Ho podreu fer directament amb l’enllaç, no caldrà fer-ho tots junts!

Clica la imatge

IMPORTANT!!! Poseu el vostre nom!

  • Genially: Coneixeu de veritat a tots els monis? Desmostreu-nos-ho! (Feu captura de pantalla)

Clica la imatge

  •  Genially: Observeu bé la fotografia i no torneu enrere i sobretot contesteu les preguntes correctament.(Feu captura de pantalla)

Clica la imatge

  • Genially: Ens encanten els jocs de taula, per això us Hem preparat un joc de taula per tota la família. Compartir una estona tota la família és el millor que ens pot passar! Gaudiu i feu totes les proves!

Clica la imatge

 

I sobretot compartiu-nos els vostres vídeos i fotografíes!