BEQUES D’ESTIU

BEQUES D’ACTIVITATS D’ESTIU

Aquí podeu trobar tota la informació que necessiteu per saber com tramitar les beques CVE per les colònies d’estiu 2024.

En primer lloc cal saber que les beques CVE (Campanya de Vacances d’estiu) són de l’Ajuntament de Barcelona, per la qual cosa només es poden sol·licitar si esteu empadronats a Barcelona.

Aquest any, la tramitació, és diferent i demanen més passos, a continuació us els expliquem:

1.RESERVAR PLAÇA PER L’ACTIVITAT a l’Oficina Virtual de Tràmits de l’Ajuntament de BCN mitjançant un dels enllaços següents (important: només serà accessible entre el 2/04 i el 3/05).

2. SOL·LICITUD D’AJUT ECONÒMIC  (codi 060396COL01)

Es realitza en el següent enllaç:

Assegureu-vos que demaneu la sol·licitud d’ajut econòmic per aquesta activitat en concret, ja que, tot i poder inscriure’ls a diverses activitats, només es pot demanar aquesta beca per una d’elles.

En aquesta edició,  per a poder-lo realitzar caldrà que disposeu d’un certificat digital tipus idCAT MòbilObre en una finestra nova o superior. Per a aquelles persones que no disposin d’IdCAT Mòbil, s’habilitarà un servei de suport per a l’obtenció  d’aquest certificat i la realització del tràmit digital. En cas que no es compleixin el requisits per a poder obtenir aquest certificat, la sol·licitud també es podrà realitzar en paper.

Per poder fer la sol·licitud serà necessari disposar de:

 • El número IDALU-  de l’infant beneficiari. En cas que l’infant pel qual sol·liciteu la beca no estigui escolaritzat i no disposi d’un número IDALU, caldrà informar-ho a l’entitat que organitza l’activitat.
  • Per la qual cosa tots els infants tenen IDALU. Per aconseguir-lo teniu diverses opcions (ja que nosaltres no ho podem fer):
   • Mitjançant el següent enllaç (cal certificat electrònic per accedir-hi) https://www.edubcn.cat/ca/alumnat_i_familia/tramits/consulta_idalu
   • Apareix a les notes trimestrals que s’envien des dels centres educatius.
   • Apareix en el document de matrícula anual d’escolarització.
   • Trucant al centre educatiu on estudien els vostres fills o filles i ells us el facilitaran.
 • Per últim, recordeu que si teniu més d’un fill o filla que participarà a les colònies, cal que aquest procés el feu per cada un d’ells.
 • Per tal de realitzar el tràmit necessitareu el codi de l’activitat de les Colònies d’Estiu JASD 2024: 060396COL01
 • Si us ha quedat qualsevol dubte ens podeu enviar un correu (esplaijasd@gmail.com) o preguntar a l’encarregat d’economia (Marcos).
Categories: Uncategorized