ESPLAI

Som una entitat educativa sense ànim de lucre, on infants i joves compartim el temps lliure amb altres companys i gaudim d’una educació fonamentada en valors com la convivència, el respecte, l’esforç, l’apropament a la natura, etc.

L’esplai JASD treballem amb la voluntat de ser un servei per a la comunitat més propera (famílies, Oratori, escola, barri, població…), amb l’objectiu d’educar infants i joves per aconseguir que creixin com a persones des d’una perspectiva integral que té en compte el compromís social amb l’entorn.

Els qui fan possible l’acció educativa del centre d’esplai són els monitors i monitores que, des del voluntariat i amb el seu compromís, son referents positius per als infants i joves amb els qui comparteixen l’experiència de l’esplai. Els monitors i monitores són, majoritàriament, joves d’entre 18 i 36 anys i aquest perfil els fa propers a les necessitats i inquietuds dels protagonistes de l’esplai: els infants, els adolescents i els joves!

Cada centre d’esplai té un projecte educatiu, amb uns objectius que es van assolint a partir de les activitats que es porten a terme i la relació amb els educadors/es.

Categories: Uncategorized